σχέδιο με αεροπλάνο

Στο Αεροδρόμιο με την οικογένεια

Το οικογενειακό ταξίδι ξεκινάει για τα παιδιά από τη στιγμή που βγαίνουμε από την πόρτα του σπιτιού μας! Συνήθως είναι ενθουσιασμένα σε αντίθεση από εμάς που τρέχουμε να προλάβουμε το χρόνο ... Το αποτέλεσμα είναι ότι στο αεροδρόμιο μπορεί να φτάσουμε νωρίς ή μπορεί να φτάσουμε αργά.

Εάν φτάσουμε νωρίς, θα έχουμε άνετο check in και κατά πάσα πιθανότητα επιλογή θέσεων στο αεροπλάνο. Θα έχουμε βέβαια και άφθονο χρόνο εντός του αεροδρομίου με την οικογένεια. Σίγουρα θα χρειαστούμε πολύ υπομονή και επιμονή, γιατί συνήθως τα παιδιά δεν κάθονται ακίνητα διαβάζοντας ένα βιβλίο. Προτιμούν να εξερευνούν τους νέους χώρους. Ενθουσιάζονται με την περιπέτεια μα νιώθουν και ανασφάλεια μακριά από τους γονείς. (Διαβάστε εδώ τι να κάνετε αν χάσετε το παιδί). 

Στην περίπτωση που φτάσουμε αργά στο αεροδρόμιο και πλησιάζει η ώρα της απογείωσης, θα κάνουμε αμέσως check in γιατί θα φωνάζουμε "χάνω την πτήση" και θα τρέξουμε στην πύλη για την επιβίβαση ... Έχει μεγάλο ρίσκο αυτή η υπόθεση γιατί μπορεί τελικά να το χάσουμε το αεροπλάνο. Αν το προλάβουμε όμως, θα έχουμε γλιτώσει από την 2ωρη αναμονή στο αεροδρόμιο.

Είτε φτάσουμε νωρίς είτε αργά, αν έχουμε αποφασίσει να παρκάρουμε το αυτοκίνητο μας στο parking του αεροδρομίου, καλό είναι να ξέρουμε από πριν τις χρεώσεις και να αποφασίσουμε ποιο parking μας βολεύει (μικρής διάρκειας ή μακράς διάρκειας). Στην ιστοσελίδα του Athens International Airport παρέχονται αυτές οι πληροφορίες, καθώς και κράτηση.

Καλό σας ταξίδι!

 

 

babytips logo 220x70

To Babytips.gr είναι η πύλη πληροφοριών των νέων γονιών!

Βρείτε ιδέες για παιχνίδια, για δημιουργικές δραστηριότητες, ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για ιατρικά θέματα, για διατροφή, ανάπτυξη, ταξίδια κ.α.

Σας καλωσορίζουμε!